Profil

IMG_3293[1] - Kopi (2)Lidt om min personlige vej:

Siden tidlig ungdom har jeg interesseret mig for psykologi og udviklingsvejen, muligheden for bl.a. via meditation/mindfulness at arbejde med bevidsthed.

Jeg henter til stadighed inspiration og støtte i de store visdomstraditioner.

Denne interesse for personlig og spirituel udvikling samt et kald mod psykoterapien førte til tre års studie på Københavns Universitet – deraf to år på psykologistudiet, som jeg dog forlod til fordel for Billedkunsten. Det er en glæde i dag at kunne forfølge begge kald,-foruden Coaching.

Jeg glad for at have fundet og praktisere “Integral Dynamisk” – ID terapi/coaching, der tilgodeser hele det psykologiske spektrum – også den transpersonlige og oplevelsesorienterede del.

Som billedkunstner og særligt landskabsmaler har jeg rejst en del i Europa men også – indenfor de sidste år været på tre længere ophold i det nordlige Indien.

Jeg er glad for at lytte til og selv spille irsk folkemusik på pennywhistle og tværfløjte.

Jeg har bred erfaring fra forskellige job særligt inden for pleje og pædagogisk arbejde bl.a. i socialpsykiatrien, hvor jeg var leder af et kulturhus. Som kunstmaler har jeg også erfaring som iværksætter af  kunstværksteder og en malerskole.